Te koop in de Salon

DermaGroom, hét product voor jou kat!


DermaGroom Daily Fresh Mousse - zonder geur

De mousse is geschikt voor zowel de verzorging van de normale als de schilferige, vette huid en vacht. Deze mousse reguleert de talg door onder andere de rijk toegevoegde ceramiden. De mousse is  geschikt voor dieren die erg gevoelig zijn voor geuren.        

 Prijs   € 22,95


DermaGroom Sensei Mousse - met lindebloesem geur

Dermagroom Sensi mousse is een droogshampoo voor dieren met een rode, droge en/of gevoelige huid. Deze mousse is ontwikkeld om de geprikkelde huid te kalmeren en te voeden door de toevoeging van havermoutextract, allantoïne, kamille en calendula. Vitamine E, hyaluronzuur en ceramiden versterken de huidbarrière.

Prijs   € 22,95  


DermaGroom Daily Fresh Mousse - met Blue Lotus geur

Daily Fresh mousse Blue Lotus reinigt snel, gemakkelijk en effectief de stinkende vacht zonder water. Door zachte ingrediënten zoals kamille, calendula, panthenol en hyaluronzuur worden de huid en vacht gehydrateerd voor een optimale conditie. De mousse is geschikt voor zowel de verzorging van de normale als de schilferige en vette huid en vacht.

Prijs   € 22,95


DermaGroom - huidconditioner spray

Een olievrije spray die zorgt voor een soepele, gehydrateerde huid zonder een vettige laag achter te laten. De speciale formule is samengesteld om schilfers te verwijderen, talg te reguleren en de bacteriegroei te verminderen. 

Prijs   € 22,95


DermaGroom - Spot spray

De Spot spray word ingezet bij de reiniging van wondjes, geïrriteerde of ontstoken huid. Het spoelt vuil, zoals gele korsten (eiwitten en vetten), weg en helpt infectie te voorkomen. De aangedane huid zal op deze manier sneller kunnen herstellen. 

Ideaal bij het schoonmaken van hotspots en tussenteen infecties. 

Prijs   € 22,95


DermaGroom - hydracreme

Een zeer zachte verzorgende vochtinbrengende crème voor droge, ruwe en /of verdikte plekken, zoals ellebogen, neuzen en voetzolen. Het kan gebruikt worden na het scheren ter voorkoming van scheerirritatie. De Hydra cream komt zonder toegevoegd parfum, wat prettig is voor het dier als de crème bijvoorbeeld op de neus moet worden aangebracht.

Prijs   € 19,75


DermaGroom - Tear stain cleaner

Krachtige reiniging voor vuil en afscheiding rondom het oog. Ondersteunt het herstel van een rode en geïrriteerde huid. Door het plantaardige huidreinigingsmiddel is deze cleaner uitermate geschikt voor de meest gevoelige, geïrriteerde en droge huid. Regelmatig gebruik vermindert traanstrepen. Verzacht en ondersteunt het natuurlijke herstel van de huid.

Prijs € 17,75


DermaGroom - Huidpooidoekjes

Deze huidvriendelijke doekjes kunnen gebruikt worden voor het reinigen van geïrriteerde of licht geïnfecteerde huid en plooien (neus, staart, lip, huid rondom vulva en anus). Bij honden of katten, gediagnostiseerd door de dierenarts met een terugkerende lipplooi-eczeem of kin acné, kunnen de doekjes als onderhoud dagelijks gebruikt worden.

Prijs   € 20,75


DermaGroom - SunCare

Zonnebrandcrème veilig voor hond, kat, konijn, knaagdieren en paarden.

Deze goed smeerbare zonnebrandcrème geeft een hoge bescherming tegen schadelijke UV stralen, zonder een witte waas achter te laten. Bevat effectieve en veilige zonnefilters voor huisdieren, zonder parfum. De SunCare zonnebrandcrème is speciaal ontwikkeld voor zowel kat, hond als paard en maakt geen gebruik van schadelijke filters als zinkoxide, cinnamaten, oxybenzone en salicylaten.

Prijs   € 18,75


DermaGroom - Honinggel

De gel bevat 45% zuivere honing en glycerine en heeft een antibacteriële en verzachtende werking. Het wordt gebruikt voor de behandeling van de beschadigde of ruwe huid en bij oppervlakkige wondjes. Als eerste hulp bij het inknippen en verwonden van de huid, bij het beschadigen van wratten bij trimbehandelingen en na het reinigen met Spot spray bij hotspots.

Prijs   € 18,25


DermaGroom - Voetbruisballetjes

In te zetten als voetenbadje om de aangedane huid van de pootjes te reinigen. Denk hierbij aan milde tussenteeninfecties, een ontstoken nagelbed, vieze nagels, afgescheurde of gebroken nagels, milde irritaties van de voetzolen en pootjes. Ook te gebruiken bij beschadiging door het lopen op harde ondergrond of door vocht, kou, pekel en sneeuw. Bevat o.a. Dode Zeezout, kamille en calendula.

Prijs per stuk  € 2,25